Честита Нова 2024 година!

 

🎉Изпращаме една изключително успешна танцова година за нашия млад и амбициозен клуб:

🏆Отговорни сме за някои от най-ярките спортни моменти през годината. През 2023г. клубът ни завоюва множество постижения на национално ниво – 4 шампионски и 1 вице-шампионска титли – и на международно ниво – Финал на световно първенство, потвърждавайки за пореден път, че сме „школа за шампиони“.

✨През годината нашият клуб предложи редица инициативи за подобряване уменията на нашите танцьори – гост-треньори от САЩ, Южна Африка и България посетиха нашата зала и споделиха своите знания с нашите възпитаници.

🌟Бяхме активни и в обществения живот на любимия ни град Варна, с представяне в „Улица на мечтите“ и подкрепа на благотворителната кампания на СФСМВР „С обич за децата, в памет на бащите герои“.

💃🕺 Наблюдавахме растеж и успехи на нашите танцьори – някои от тях дебютираха на състезателната сцена в началото на годината и до нейния край достигнаха до най-високото стъпало в своята категория. Други за първи път стъпиха в танцовата зала и от новата година ще се подготвят за своя състезателен дебют.

🚀 Сблъскахме се, разбира се, и с не малък брой предизвикателства, но преодоваляването им ни направи по-силни и по-готови да посрещнем бъдещи такива. Плановете за новата година включват допълнително разрастване на дейността ни, продължаване на проектите започнати през новата година и старт на един нов – „VARNA TOWERS CHALLENGE CUP“, за който съвсем скоро ще научите повече.

🤝Благодарим ви за още една страхотна година заедно! С нетърпение очакваме нови приключения и успехи през 2024-та. Ще се видим в залата!

С пожелания за весело посрещане на новата година,

Танцов Спортен Клуб „Черно море“ – Варна

Scroll to Top