График и занимания

Танцови Класове по Спортни Танци за Начинаещи, Напреднали и Състезатели (за деца от 4 години): Станете бъдещите шампиони в спортните танци с нашите иновативни уроци за всички възрасти и нива на умения. Развивайте се и създавайте страхотни спомени, нашата програма ще ви помогне за успешна спортна кариера в спортните танци, а приятната атмосфера ще ви покаже какво е да сте част от истински спортен отбор.

Класове по Social Dance (за възрастни/любители): Социализирайте и танцувайте в приятелска и весела атмосфера. Научете елегантни движения в ритъма на ча-ча-ча, салса, бачата, валс, танго и др., подобрете стила си на живот и се насладете на общността от хора, които обичат танците.

Zumba Fitness (за възрастни): Изпълнете деня си с енергия и веселие чрез Zumba Fitness. Смесете танцови движения със забавни ритми, разгонете стреса и се впуснете в здравословната забава.

Частни Уроци по Спортни Танци: Работете интензивно върху своите танцови умения с нашите професионални треньори. Индивидуалните уроци са персонализирани, за да отговарят на вашите нужди и темпо. С тях за кратко време ще достигнете желаните резултати.

Подготовка на Сватбен Танц: Първият сватбен танц е един наистина незабравим момент за младоженците. С помощта на нашия екип, той ще остане не само във вашите спомени, но и в тези на вашите близки. След специалната подготовка вие ще завладеете танцовата площадка със стил и увереност.

Танцови Шоупрограми за всеки празник: Внесете изисканост и разнообразие във всяко събитие с нашите танцови шоупрограми. Превърнете вашия празничен ден в същинско зрелище и незабравимо представление с виртуозните изпълнения на нашия танцов екип.

Scroll to Top