Станете спонсор

Скъпи приятели, скъпи потенциални спонсори,

Имаме удоволствието да Ви представим един от най-новите български клубове по спортни танци – Танцов Спортен Клуб „Черно Море”.
Треньори в Танцов Спортен Клуб „Черно Море“ са:

Анастасия Дарчук – треньор, Борис Милев – треньор, Теодор Георгиев – старши инструкор, Кристияна Щерионова – старши инструктор,
Всички треньори са активни състезатели по спортни танци със завидни международни резултати и отличия. Може да се запознаете с тях тук.

Залите на клуба са разположени в различни райони на гр. Варна: кв. “Младост”, кв.”Трошево”, и една зала в центъра на гр. Добрич

Сред постиженията на нашите инструктори личат:
– Шампиони на България
– Вицешампиони на България
– Полуфиналисти Европейска Купа

Финалисти на Южно-европейска Купа
– Полуфиналисти на световно първенство
– Финалисти на най-големия международен турнир German Open
– Полуфиналисти на европейско отборно първенство
– Топ 50 в световната ранглиста за младежи
– Топ 50 в световната ранглиста за състезатели над 19г.

Представителна двойка на клуба в момента са главните треньори и основатели Борис Милев и Анастасия Дарчук.

В организационен план, клубът ни организира:
1. Ежегоден международен турнир и спортен лагер, на които участват спортисти, както от българските клубове, така и танцьори и треньори от чужбина.
2. Концерт, в които взимат участие всички членове на клуба от всички танцови направления.
3. Турнири за начинаещи деца с цел възпитаване на спортен характер и дисциплина и интегрирането им в света на спортните танци.

Обединени от любовта към спортните танци и от желанието да приобщим по-широк кръг от хора към каузите и целите си, ние от Танцов Спортен Клуб “Черно Море” се стараем непрекъснато да разширяваме своята дейност както и броя на изявите, в които взимаме участие.

За реализирането на нашите цели ние работим и търсим подкрепа в следните направления:

1.Осигуряване на материално-техническа база чрез наемане на нови подходящи зали и салони, оборудване и реновиране на наличните.
Осигуряване на екипировка, уреди и пособия за обща и специална подготовка

2.Финансиране и осигуряване на пълноценна подготовка на състезателите ни, чрез обезпечаване на участията им в спортни лагери и състезанията от Вътрешния и Международния спортен календар.

3.Популяризиране на клубната дейност и спорта, чрез целогодишна реклама: изработване на флаери, банери, плакати, винили и др. , реклама във вестници, списания, телевизия.

4.Финансиране на инициативите и проектите на клуба в организирането на вътрешните танцови практики и клубните събития – Международен турнир и спортен лагер “Black Sea Dance Featival”, турнири за начинаещи танцьори “Black Sea Junior Cup”.

5.Повишаване на квалификацията на треньорите на клуба чрез участие в треньорски семинари и тренировъчни лагери в страната и чужбина.

Финансовото обезпечаване на тези направления е от особена важност за реализирането на нашите планове, поради което нашите врати са широко отворени за всички съмишленици и приятели.Ние осъзнаваме значението на спорта за развитието на личността и особено за развитието на младите хора поради което се стремим да създаваме атмосфера и условия за пълноценна изява и развитие на всеки един наш състезател.

Ние в Танцов Спортен Клуб “Черно Море” вярваме че нито едно дете, което е готово да отдели от времето си, за да тренира с нас не бива да се връща поради финансови причини. За това ние с много усилия се стараем да осигурим на елитните ни състезатели минимални разходи за тренировки, и да покриваме част от разходите за състезанията. Това е трудна задача, дори в голям град като Варна за това ние разчитаме на вашата подкрепа, за да продължаваме да се грижим за здравето и по-доброто бъдеще на младежите в града.

Ние сме изключително благодарни на хората и организациите, които подпомагат осъществяването на основната ни дейност, както и отделни мероприятия, които организираме.

Как ще ви се отблагодарим и помогнем:

Ръководството на Танцов Спортен Клуб „Черно Море“ както и всички негови членове ще участват в популяризирането и утвърждаването на бизнеса на нашите спонсори. Всички ние от клуба ще имаме моралната отговорност да използваме и препоръчваме услугите и продуктите на нашите спонсори пред тези на местните конкуренти.

Възможности за реклама

Ние тренираме в няколко зали в гр. Варна и гр. Добрич и участваме по много състезания в България и чужбина.В нашите зали всеки ден преминават много хора, а на събитията се събират хора от различни възрасти с различни интереси. В публиката ни може да откриете много семейства, деца и възрастни, мъже и жени от всички слоеве на обществото. Чудесната приятелска атмосфера и магията на танца привличат все повече хора желаещи да станат час от нашето танцово спортно семейство.

Всички възможности за реклама са описани тук.

Нашето мото е:
“СПОРТЪТ Е ЗДРАВЕ, ТАНЦЪТ Е УДОВОЛСТВИЕ, НИЕ СМЕ ДВЕ В ЕДНО!”

Станете част от нас и елате в семейството на нашите спонсори:

Борис Милев – Управител на ТСК “Черно Море”

Scroll to Top