Нашият екип

Борис Милев

Борис Милев е роден в гр. Добрич, занимава се със спортни танци от 20 години. Той е финалист на Южноевропейска Купа до 21г., Полуфиналист на Европейска Купа за Мъже и Жени, Финалист на Световно Първенство за Мъже и Жени. Борис изпълнява ролята на Спортен Директор на ТСК „Черно Море“, а заедно с неговата партньорка Анастасия Дарчук са основателите, главните треньори и ръководители на клуба.

Анастасия Дарчук

Анастасия Дарчук е родена в гр. Одеса, Украйна, пристига в България през 2018г. с богата кариера и опит зад гърба си. Тя е кандидат-майстор на спорта на Украйна. Анастасия е финалистка на най-големия международен турнир в света – Откритото първенство на Германия (G.O.C.). Заедно със своя партньор Борис Милев тя защитава цветовете на България и завоюва Полуфинал на Европейска Купа, Финал на Световно Първенство и топ 50 в световната ранглиста. Анастасия е Директор на Детско Юношеската Школа на ТСК „Черно Море“. Тя посреща децата, когато влязат за първи път в залата и стъпка по стъпка изгражда бъдещите шампиони на България.

Кристияна Щерионова

Кристияна Щерионова е родена в гр. Несебър. Възпитаничка е на местния клуб по спортни танци „Несебър“. Тя е многократна финалистка на международни турнири за Юноши и Младежи, бронзов медалист на България при състезатели до 21г. и призьорка на Купа България за Мъже и Жени. Кристияна е старши инструктор в ТСК „Черно Море“, като отговаря за подготовката на състезателите в Стандартните танци.

Scroll to Top